1408 (2007) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
1408 (2007)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

1408 (2007)

622
 104 min    2007    HD     6.8

Një burrë që specializohet në zbërthimin e dukurive paranormale kontrollon në dhomën përrallore 1408 në Hotel Dolphin. Shpejt pasi u vendos, ai përballet me një terror të vërtetë.