2067 (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
2067 (2020)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

2067 (2020)

8772
 114 min    2020    Full HD     

Kur ajri i Tokës bëhet i pakonsumueshëm, një mesazh nga e ardhmja dërgon një njeri në një mision të rrezikshëm, në një botë të panjohur për të shpëtuar racën njerëzore.