4x4 (2019) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
4×4 (2019)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

4×4 (2019)

7470
 90 min    2019    HD     5.7

Një hajdut futet në një makinë të specializuar me një sistem të posaçëm sigurie që e mban të bllokuar brenda, me qëllim që askush të mos mund ta dëgjojë duke kërkuar ndihmë.