7. Kogustaki Mucize (2019) a.k.a Miracle in Cell No. 7 a.k.a Mrekulli në qelinë 7 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
7. Kogustaki Mucize (2019) a.k.a Miracle in Cell No. 7 a.k.a Mrekulli në qelinë 7
× Nëse Server 1 nuk ju punon, Shtypni Server 2, 3, 4 ose opsionet poshtë përshkrimit!


INSTAGRAM: TULIP.VIP

TULIP.VIP

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

7. Kogustaki Mucize (2019) a.k.a Miracle in Cell No. 7 a.k.a Mrekulli në qelinë 7

14640
 132 min    2019    Full HD     8.3


U RREGULLUAN TITRAT! Një histori dashurie mes një babai me sëmundje mendore i cili akuzohet në mënyrë të padrejtë për vrasje, dhe vajzës së tij të dashur 6 vjeçare. Burgu do të jetë shtëpia e tyre. Bazuar në filmin Korean të 2013, “Mrekullia në qelinë numër 7.”