86 Melrose Avenue (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
86 Melrose Avenue (2020)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

86 Melrose Avenue (2020)

527
 84 min    2020    HD     

Një ish-marins PTSD hyn në një galeri, duke marrë peng dhe duke i detyruar pengjet të përballen me të kaluarën e tyre komplekse dhe vdekshmërinë e afërt, ndërsa koha kalon.