A Call to Spy (2019) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
A Call to Spy (2019)

PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

A Call to Spy (2019)

3437
 123 min    2019    Full HD     5.6

Në agimin e Luftës së Dytë Botërore, Winston Churchill, i dëshpëruar, urdhëron agjensinë e tij të re të spiunazhit, për të trajnuar gratë për operacione të fshehta. Së bashku, këto agjente femra, ndihmojnë në minimizimin e regjimit nazist në Francë, duke lënë një trashëgimi të jashtëzakonëshme.