A Quiet Place 2 (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
A Quiet Place 2 (2020)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

A Quiet Place 2 (2020)

9088
        HD     

Familja Abbott tani duhet të përballet me tmerre nga bota e përtejme teksa ata luftojnë për mbijetesë në heshtje. Të shtyrë drejt së panjohurë, ata kuptojnë se krijesat që ndjekin prej zhurmës nuk janë kërcënimi i vetëm. Del në kinema në datën: 18 Mars, 2020