A Tale of Three Sisters (2019) a.k.a Kiz Kardesler – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
A Tale of Three Sisters (2019) a.k.a Kiz Kardesler

PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

A Tale of Three Sisters (2019) a.k.a Kiz Kardesler

7971
 108 min    2019    HD     7.5

Tri vajza të reja kthehen përsëri tek babai i tyre në një fshat të varfër në Anadollin qendror, njëra pas tjetrës, pasi dështuan në strehimet e tyre në familje më të pasura.