Above the Shadows (2019) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Above the Shadows (2019)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Above the Shadows (2019)

9905
 111 min    2019    HD     5.9

Holli, një vajzë që është venitur deri në padukshmëri duhet të gjejë rrugën e shpëtimit me ndihmën e të vetmit njeri që mund ta shohë dhe ta dëgjojë, ish-boksieri Shejn Blekuell.