Acid (2018) +18 a.k.a Kislota – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Acid (2018) +18 a.k.a Kislota


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Acid (2018) +18 a.k.a Kislota

9652
 97 min    2018    Full HD     5.7

Acidi është një manifestim i heshtur i brezit të njëzet vjeçarëve. Ata janë braktisur në një botë të stolisur me koncepte të tilla si familja, miqësia, dashuria dhe mundësitë. Në kërkim të përgjigjeve për pyetjet e tyre, ata gllabërojnë veten si një substancë kimike që gërryen botën përreth, në mënyrë që të mësojnë një herë e mirë se nuk duhet të dëgjojnë, por të mbajnë vesh, nuk duhet të shikojnë por të vërejnë. Dhe të gjejnë rrugën e tyre.