Adu (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Adu (2020)
× Nëse Server 1 nuk ju punon, Shtypni Server 2, 3, 4 ose opsionet poshtë përshkrimit!


INSTAGRAM: TULIP.VIP

TULIP.VIP

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Adu (2020)

2183
 119 min    2020    HD     6.6


Një grup njerëzish jeta e të cilëve ndërthuret nga detaje të vogla, por që kane ndikim të rëndësishëm në jetën e secilit prej tyre.