Adventures of Rufus: The Fantastic Pet (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Adventures of Rufus: The Fantastic Pet (2020)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Adventures of Rufus: The Fantastic Pet (2020)

7811
 82 min    2020    HD     4.2

Shokët Skot dhe Emili, shkojnë tek shtëpia e gjyshes së Skotit, dhe papritmas zbulojnë një krijesë misterioze, Rufusin, dhe magjistarin Abot, në një dhomë sekrete. Ata kanë një mision: me ndihmën e një libri magjish të vjetër, ata duhet të mbledhin disa elementë për të bërë një pluhur magjik që të shpëtojnë botën e tyre, një botë magjike. Megjithatë, ata kalojnë në vështirësi të ndryshme kur tre shërbëtorë të këqij me fuqi misterioze, duan të marrin librin magjik për të cilin mendojnë se kthen gjithçka në flori.