Adverse (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Adverse (2020)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Adverse (2020)

1400
 94 min    2020    DVD     7.0

Në mënyrë që të shpëtojë motrën e tij, një shoferi udhëtimi i duhet të depërtojë në një sindikatë të rrezikshme krimi.