Africa: The Serengeti (1994) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Africa: The Serengeti (1994)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Africa: The Serengeti (1994)

905
 39 min    1994    HD     7.3

Peizazhi i cili tregohet mes këti dokumentari shtazor ne mes fushave te Serengeti në Afrikën e Jugut, ku mbijetesa mes territoreve duhet te mbahet nga me te fortit dhe fuqia për të jetuar të lire.