Agent Revelation (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Agent Revelation (2021)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Agent Revelation (2021)

3542
 86 min    2021    HD     

Një pluhur antik që kontrollon njerëzit, shfaq të njëjtin efekt tek të gjithë, por ndikon në mënyrë misterioze tek Xhim, të cilit i dhuron fuqi të pazakonta. Xhim dërgohet në një bazë nëntokësore ku stërvitet për të qenë i denjë për misionin e planifikuar për të mësuar pse jashtëtokësorët janë kthyer në Tokë dhe qëllimet e tyre lidhur me racën njerëzore.