Al Acecho (2019) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Al Acecho (2019)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Al Acecho (2019)

1059
 84 min    2019    HD     5.0

Roja i Parkut Pablo Silva (Rodrigo De la Serna) e rindërton jetën e tij në destinacionin e ri, një vend i harruar dhe problematik që vetëm disa duan ta vizitojnë, Parku Pereyra Iraola. Shkurtimisht, nën qetësisë së dukshme, ai zbulon jë grup gjuetarësh të paligjshëm. Insitikti i tij prej gjuetari do ta vej atë në lëvizje. Ai do mund të fshihet prej të gjithëve, përveç vetes së tij.