AVP: Alien vs. Predator (2004) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
AVP: Alien vs. Predator (2004)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

AVP: Alien vs. Predator (2004)

20244
 101 minuta    2004    HD     5.6

Gjatë një ekspedite arkeologjike në Bouvetøya të Islandes në Antarktik, një ekip arkeologësh dhe shkencëtarë të tjerë e gjejnë veten të kapur në një betejë mes dy legjendave.