The Angry Birds Movie (2016) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
The Angry Birds Movie (2016)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

The Angry Birds Movie (2016)

26122
 97 minuta    2016    HD     6.3

Zbuloni se pse janë zogjtë kaq të zemëruar. Kur një ishull i populluar nga zogj që nuk fluturojnë, por të lumtur, vizitohet nga derrkucë jeshilë misteriozë, është në dorë të tre të dëbuarve- Red, CCak dhe Bombi- për të kuptuar se çfarë po kurdisin derrkucët.