Antboy (2013) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Antboy (2013)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Antboy (2013)

1877
 77 min    2013    HD     5.2

12-vjeçari Pelle aksidentalisht kafshohet nga një milingonë dhe merr fuqi të paimagjinueshme. Me ndihmën e mikut të tij, Vilhelm, Pelle krijon një identitet të fshehtë si superheroi, Djali Milingonë. Më pas në qytetin e tyre shfaqet një personazh i frikshëm dhe i çmendur, Pleshti, të cilin Djali Milingonë duhet ta mundë.