App (2013) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
App (2013)

PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

App (2013)

2370
 75 min    2013    DVD     5.4

Një studente e re psikologjie, është tërhequr në botën e errët dhe të frikshme të një Aplikacioni diabolik dhe misterioz, që fillon ta terrorizojë, duke shpërndarë fotografi kompromentuese, videot dhe mesazhet e saj, duke u futur gjithnjë e më thellë në jetën e saj personale, si dhe duke ekspozuar në mënyrë të përsosur sekretet e saj më të thella.