April and the Extraordinary World (2015) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
April and the Extraordinary World (2015)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

April and the Extraordinary World (2015)

15344
 105 minuta    2016    HD     7.6

1941. Në Francën e përgjumur në shekullin e 19-të, të qeverisur nga avulli dhe Napoleoni V, ku shkencëtarët zhduken në mënyrë misterioze, Avril, një adoleshente, shkon të kërkojë prindërit e saj shkencëtarë të humbur.