Attack on Titan: Chronicle (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Attack on Titan: Chronicle (2020)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Attack on Titan: Chronicle (2020)

1687
 122 min    2020    HD     8.1

Kur Titanët që hanin njerëz u shfaqën për herë të parë, 100 vjet më parë, njerëzit gjetën siguri duke ndërtuar disa mure masive të cilat ndaluan gjigandët të binin në gjurmët e tyre. Por siguria që ata kanë pasur për kaq shumë kohë kërcënohet kur një Titan kolosal çan murin, duke tërhequr një valë gjigantësh në atë zonë të sigurt të njerëzve. Gjatë masakrës që vijon, ushtari Eren Jaeger sheh një nga krijesat që gllabëron nënën e tij, gjë që e bën atë të zotohet se do të vrasë çdo Titan. Ai bashkohet me disa miq që mbijetuan, për ta ndihmuar atë. Dhe ky grup është shpresa e fundit e njerëzimit për të shmangur zhdukjen nga duart e titaneve.