Baggio: The Divine Ponytail (2021) a.k.a Il Divin Codino – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Baggio: The Divine Ponytail (2021) a.k.a Il Divin Codino


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Baggio: The Divine Ponytail (2021) a.k.a Il Divin Codino

784
 91 min    2021    Full HD     6.2

Filmi biografik për futbollistin italian Roberto Baggio, një njeri që frymëzoi breza të tërë për të luajtur futboll. Një futbollist unik, i aftë të emocionojë tifozët në të gjithë botën.