Batman: Soul of the Dragon (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Batman: Soul of the Dragon (2021)

PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Batman: Soul of the Dragon (2021)

1860
 83 min    2021    HD     5.9

Batmani dhe pesë nxënës të tjerë të arteve marciale, bëhen dëshmitarë të një sekreti mistik, që mund t’i japë fund botës. Pas shumë vitesh të ndarë, ata do të rigjejnë njëri-tjetrin, për të kryer misionin për të cilin i ka përgatitur mjeshtri i tyre i urtë.