Belly (1998) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Belly (1998)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Belly (1998)

875
 96 min    1998    Full HD     6.3

Tomi Braun dhe shoku i tij, Sinsir, janë gangsterë që sigurojnë jetesën duke trafikuar drogë dhe duke organizuar grabitje të armatosura. Por, me kalimin e kohës zbulojnë se përparësitë e tyre ndryshojnë dhe secili duhet të vazhdojë rrugën e vet.