Billion (2019) a.k.a Milliard – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Billion (2019) a.k.a Milliard


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Billion (2019) a.k.a Milliard

950
 101 min    2019    Full HD     

Bankieri me influencë, Matvei Levin, bën shumë përpjekje për të shmangur ndarjen e pasurisë me fëmijët e tij jashtëmartesorë. Por kur ai humb gjithçka, ata janë të vetmit që e ndihmojnë. Për të rifituar pasurinë e tij, Matvei do të duhet të grabisë bankën e tij në Monte Carlo. Për ta bërë këtë ai së pari duhet të kryejë një operacion shumë më sfidues: të rifitojë besimin e fëmijëve të tij të larguar.