Black Hawk Down (2001) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Black Hawk Down (2001)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Black Hawk Down (2001)

20126
 144 min    2001    HD     7.7

Frymëzuar nga ngjarjet e vërteta. 123 ushtar të zgjedhur amerikan do ti kapin 2 nënkolonel Somales, të cilët gjinden në një situate të rënd të luftës duke luftuar me shumë civil Somales.