Bliss (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Bliss (2021)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Bliss (2021)

2774
 103 min    2021    Full HD     5.2

Pasi divorcohet së fundmi dhe pushohet nga puna, Greg takon Izabelën misterioze, një grua të pastrehë dhe të bindur se bota e ndotur dhe e dëmtuar përreth tyre është thjesht një simulim kompjuterik. Edhe pse dyshon në fjalët e saj në fillim, Greg zbulon me kalimin e kohës se mund të ketë ndonjë të vërtetë në komplotin e çmendur të Izabelës.