Blue Lagoon: The Awakening (2012) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Blue Lagoon: The Awakening (2012)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Blue Lagoon: The Awakening (2012)

3180
 85 min    2012    HD     5.5

Dy nxënës gjimnazi ngecin në një ishull tropikal dhe duhet të mbështeten tek njëri-tjetri për të mbijetuar. Aty ata mësojnë më shumë për veten dhe njëri-tjetrin ndërsa bien ngadalë në dashuri.