Bonnie & Bonnie (2019) +16 – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Bonnie & Bonnie (2019) +16

PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Bonnie & Bonnie (2019) +16

2271
 90 min    2019    HD     5.9

Një dyshe kriminale kundër patriarkalizmit. Bonnie and Bonnie paraqet zhvillimin e miqësisë së vërtetë mes dy femrave të forta (një shqiptare dhe një gjermane) dhe të pavarura, të vendosura për të lënë gjurmët e tyre në botë.