Cargo (2019) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Cargo (2019)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Cargo (2019)

4228
 119 min    2019    HD     5.8

Një astronaute e re femër, e cila bashkohet me një astronaut të përhershëm në bordin e një anije kozmike, lufton me punën e saj, ndërsa ndërvepron me ngarkesa misteriozë që shfaqen në anije.