Charlie and the Chocolate Factory (2005) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Charlie and the Chocolate Factory (2005)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Charlie and the Chocolate Factory (2005)

742
 115 min    2005    Full HD     6.6

Kjo është historia e një djaloshi të zakonshëm...të quajtur Çarli Baket. Ai nuk ishte më i shpejtë apo më i fortë, ose më i zgjuar se fëmijët e tjerë. Familja e tij nuk ishte e pasur, ose e fuqishme apo me lidhje të forta. Në fakt, atyre mezi i dilte për të ngrënë. Çarli Baket ishte djali më me fat në të gjithë botën. Por ai thjesht nuk e dinte akoma. Shikoni filmin për më tepër...