Chopsticks (2019) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Chopsticks (2019)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Chopsticks (2019)

2145
 100 min    2019    HD     6.5

Një grua e talentuar, por e pasigurt në vetvete, do të nisë një përvojë transformuese kur një mashtrues enigmatik e ndihmon atë të marrë mbrapsht makinën e saj të vjedhur nga një bandit nga Mumbai.