Classmates Minus (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Classmates Minus (2020)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Classmates Minus (2020)

1076
 122 min    2020    HD     7.4

Katër shokë që nga shkolla e mesme, tashmë në të dyzetat e tyre kanë humbur esencën kohës. Jeta do sprovojë miqësinë e tyre duke i dhënë dikujt pushtet dhe dikujt vështirësi.