Dead Dicks (2019) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Dead Dicks (2019)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Dead Dicks (2019)

3877
 83 min    2019    HD     5.3

Pasi një grua e re merr një telefonatë shqetësuese nga vëllai i saj me tendenca vetëvrasëse, ajo shkon me shpejtësi tek apartamenti i tij vetëm për ta gjetur shëndoshë e mirë, por të rrethuar nga kopje të trupit të tij të vdekur.