Dear Christmas (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Dear Christmas (2020)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Dear Christmas (2020)

3664
 86 min    2020    HD     6.1

Natalie Morgan është një autore dhe prezantuese e një podkasti të njohur, "Holiday Love", i cili ndan historitë e vërteta të romancës për festa me dëgjuesit e saj. Për botën e jashtme dhe dëgjuesit e saj Natalie është një eksperte romance, por ajo kurrë nuk ka përjetuar dashurinë e vërtetë. Ajo shkon në shtëpi për të kaluar Krishtlindjet me familjen e saj dhe për të festuar 50 vjetorin e prindërve të saj, ku papritur fillon të përjetojë dashurinë e saj të festave dhe shkëndijat ndizen me zjarrfikësin lokal, Jack.