Divorce Club (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Divorce Club (2020)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Divorce Club (2020)

1403
 108 min    2020    HD     5.0

Pas 5 vitesh martesë, Beni vazhdon të jetë i dashuruar marrëzisht me gruan e tij, deri ditën kur ai poshtërohet dhe zbulon në publik se ajo po e tradhton. Kështu ai bashkohet me shokët e tij që kanë probleme martesore dhe formojnë klubin e të divorcuarve.