Django Unchained (2012) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Django Unchained (2012)

PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Django Unchained (2012)

23492
 165 minuta    2012    Full HD     8.5

Me ndihmën e një gjahtari shpërblimesh gjerman, një skllav i liruar, me ngjyrë, vihet në shpëtim të gruas së tij prej pronarit brutal të plantacioneve në Misisipi.