Double Dad (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Double Dad (2021)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Double Dad (2021)

3617
 103 min    2021    HD     5.5

Gjatë kohës që mamaja e saj është jashtë shtetit, një vajzë 18-vjeçare e cila ka jetuar në një komunitet hippie gjatë gjithë jetës së saj, del vjedhurazi në botën e vërtetë për ta gjetur babain e saj biologjik.