Dragon Ball Z: Bio-Broly (1994) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Dragon Ball Z: Bio-Broly (1994)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Dragon Ball Z: Bio-Broly (1994)

21936
 47 minuta    1994    HD     6.2

Satani sfidohet nga një rival i vjetër, i cili ka shpikur disa bioluftëtarë dhe ka ringjallur Brolin. Pasi ai ringjallet, Goteni, Tranksi dhe të tjerët duhet të bëjnë çmos për ta ndaluar Brolin dhe fuqinë e tij shkatërruese.