Dragon Ball Z: Bojack Unbound (1993) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Dragon Ball Z: Bojack Unbound (1993)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Dragon Ball Z: Bojack Unbound (1993)

21370
 50 minuta    1993    HD     7.4

Gohani dhe shokët e tij marrin pjesë në Turneun e Madh Tenkaiçi për të fituar çmimin prej 1 milion zeni, por kur arrijnë finalet atyre u duhet të përballen me Boxhekun dhe ushtarët e tij, të cilët janë liruar nga burgimi për shkak se të shkatërrimit të planetit së Mbretit Kaio nga Goku. Pas arratisjes, Boxheku ka ardhur në Tokë që ta sundojnë atë dhe Gohani me shokët e tij duhet të bëjnë çmos që ta ndalin.