Dragon Ball Z: Broly - The Legendary Super Saiyan (1993) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Dragon Ball Z: Broly – The Legendary Super Saiyan (1993)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Dragon Ball Z: Broly – The Legendary Super Saiyan (1993)

24818
 69 min    1993    HD     7.5

Paragusi mashtron Vexhetën për të ardhur në një planet të sajuar të quajtur "Vexheta i Ri". Ai s'di shumë e më vonë kupton se Broli është Super Sajani legjendar që përpiqet ta paralajmërojë Goku (Qaramani).