Dragon Ball Z: Tree of Might (1990) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Dragon Ball Z: Tree of Might (1990)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Dragon Ball Z: Tree of Might (1990)

21253
 60 minuta    1990    HD     7.1

Sferat e Dragoit : Pema e Fuqisë. Goku dhe shokët e tij do të detyrohen të përballen me Tarlesin dhe ushtarët e tij, pasi ai mbolli në Tokë një pemë, e cila do të thithte të gjithë fuqinë e Tokës dhe do të lindte një frut që përmban fuqinë e thithur. Tarlesi synon të hajë frutin e pemës, por Luftëtarët Z do të bëjnë të pamundurën për ta ndalur.