Earwig and the Witch (2020) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Earwig and the Witch (2020)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Earwig and the Witch (2020)

3321
 82 min    2020    HD     

Një jetime kokëfortë, e quajtur Eruig, birësohet nga magjistarja Bela Jaga dhe një shkrimtar demon, i quajtur Mandrejk, vetëm për të shërbyer si ndihmësja e gruas në magjitë e saj. Eruigu, mamaja e së cilës është gjithashtu shtrigë, është mësuar të bëhet si do ajo dhe ky mjedis i ri, i rrezikshëm, do ta vërë në vështirësi të panjohura më parë...