Ejen Ali: The Movie (2019) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Ejen Ali: The Movie (2019)


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Ejen Ali: The Movie (2019)

2179
 97 min    2019    HD     8.7

Pasi u rekrutua aksidentalisht si spiun, 12-vjeçari Ejen Ali tani është rritur dhe ka një vend pune në agjencinë sekrete Meta Advance Tactical Agency (MATA) për të mbrojtur qytetin futurist të Siberajas nga kërcënimet e jashtme.