Eltilerin Savasi (2020) a.k.a Sisters in Law – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Eltilerin Savasi (2020) a.k.a Sisters in Law


DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Eltilerin Savasi (2020) a.k.a Sisters in Law

5774
 118 min    2020    Full HD     5.7

Idetë e Gizemit dhe Sulltanes për martesën janë të ndryshme, por tashmë ato janë kunata dhe kjo mjafton, për të hyrë në një garë pa kufij me njëra-tjetrën.