Endangered Species (2021) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Endangered Species (2021)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

SHOP MANIA

shopmania.com.al


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Endangered Species (2021)

1023
 101 min    2021    HD     

Ky është një film që flet rreth aventurës së një familjeje amerikane në parkun natyror të Kenias në Afrikë. Gjatë një safari, makina e tyre sulmohen nga një rinoqeront e cila po përpiqej të mbronte të voglin e saj. Rrugëtimi i tyre do të ndërpritet nga disa gjuetarë të paligjshëm të botës së egër të cilët do të vënë në rrezik jetën e tyre. Të gjithë do të mësojnë se çfarë do të thotë të jesh në fund të zinxhirit ushqimor.