Enter the Void (2009) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Enter the Void (2009)

PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Enter the Void (2009)

12150
 142 min    2009    HD     7.3

Një shpërndarës amerikan droge që jeton në Tokio tradhtohet nga miku i tij më i mirë dhe vritet gjatë një marrëveshje droge. Shpirti i tij, duke parë pasojat e vdekjes së tij, kërkon ringjallje.