Exam (2009) – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Exam (2009)


PRISNI 7 SEKONDA

DakaBrand

dakabrand

Izmiri Shop

izmiri


INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Exam (2009)

16564
 121 min    2009    HD     6.9

Tetë kandidatë për një punë shumë të lakmueshmë në një korporatë, mbyllen së bashku në një dhomë provimi, dhe i jepet një test final me vetëm një pyetje. Duket e thjeshtë, e në të njëjtën kohë e ngatërrueshme, dhe shpejt, tensionet fillojnë të shfaqen.