Fast & Furious 5 (2011) a.k.a Fast Five – Filma24.ai | Filma dhe seriale me Titra Shqip HD
Fast & Furious 5 (2011) a.k.a Fast Five
× Nëse Server 1 nuk ju punon, Shtypni Server 2, 3, 4 ose opsionet poshtë përshkrimit!


INSTAGRAM: TULIP.VIP

TULIP.VIP

INSTAGRAM : CODEIT

CODE IT

Fast & Furious 5 (2011) a.k.a Fast Five

34292
 131 min    2011    Full HD     7.3


Dominik dhe ekuipazhi i tij e gje­jnë edhe një herë veten në anën e gabuar të ligjit. Ata për­piqen të kalo­jnë mes 2 kor­sive, në mes të një bossi të drogës të pamëshir­shëm si dhe një agjenti fed­eral i papërkulur.